Akrylskilt er laget av en ekstremt allsidig plastplate med en blank overflate, og kalles også for pleksiglass. Et akrylskilt er det perfekte valget når man ønsker skilt med et sofistikert, høyteknologisk utseende. Materialet er uberørt av vær og vind, tåler tidens tann og har mange brukervennlige egenskaper, samt er enkelt å håndtere og bearbeide.

Holmquistsign har muligheten til å skjære ut og trykke opp akrylskilt i de størrelsene og fargene kunden ønsker. Vår nye printer har kapasitet til å printe store materialer i veldig høy oppløsning, som gir et utrolig sluttresultat. Ser du etter attraktive graverte skilt til butikkskilt, hotellskilt, kontorlogoer eller innendørsskilt er akrylskilt et svært godt valg.

Kjøp dørskilt i akryl i Oslo

All produksjon skjer i vårt eget verksted, og du kan kjøpe dine akrylskilt i Oslo. Vi har våre egne montører som er eksperter på alle typer skilt. Ved en installasjon av for eksempel et dørskilt i akryl kan man gjerne benytte seg av avstandsstykker, for å få skiltet til å stå litt ut fra veggen og dermed skape en dybde i motivet. Det er spesielt fordelaktig om skiltet har et kunstnerisk uttrykk – da får skiltet den oppmerksomheten det fortjener.

Et akrylskilt er veldig lettmontert, og kan festes med noe så enkelt som avstandsstykker eller teip. Akryl finnes som klar eller farget, og tykkelsen på materialet varierer fra 2 mm til ca. 30 mm. Vi kan skjære opptil 20 mm i vår egen laser, og forme skiltet helt etter deres ønsker. Akryl er et av de beste materialene ved produksjon av litt mer eksklusive logoskilt, for eksempel til entréer og resepsjonsdisker, samtidig som det er et veldig rimelig materiale.

Bestill akrylskilt i Oslo

Vil du bestille et rimelig dørskilt i akryl, eller har du spørsmål om akrylskilt, kontorskilt eller bedriftskilt? Ikke nøl med å kontakte oss hos Holmquistsign. Vi hjelper deg og diskuterer gjerne idéer. Vi kan vise frem prøver, og håndterer din bestilling fra produksjon til montering. Å bestille akrylskilt er populært valg av mange grunner, men først og fremst fordi skiltene signaliserer eksklusivitet, er lettstelte, holdbare og synes godt. Eksempler på akrylskilt finnes i prosjekter som HTL og Octapharma. Deres utendørs logoskilt består av akryl med LED-belysning.

Octopharma logo er et akrylskilt med ledlys designet av Holmquistsign

Nacka Forum akrylskilt | Holmquistsign

Kontakt
close slider