Hvis du vil ha et metallskilt, er aluminiumsskilt det perfekte valget. Aluminium brukes til produksjon av alt fra navneskilt til store fasadeskilt, og er et holdbart og pent skiltvalg.

Man kan få metallet ulakkert eller lakkert. På større skilt er det vanlig å bruke lakkert aluminium, mens det på mindre skilt kan se mer elegant ut å bruke rå, ulakkert aluminium – også her er lakkert aluminium selvfølgelig et alternativ.

Graverte aluminiumskilt i Oslo

Lurer du på hvilket materiale som er best til graverte skilt? Våre graverte aluminiumsskilt er et utmerket alternativ til graverte messingskilt og bronseplate. De er av høyeste kvalitet, har lang holdbarhet og fungerer perfekt både for innendørs og utendørs bruk. Det er dessuten et godt valg for miljøet, da nesten all aluminium gjenvinnes. Vi produserer våre graverte aluminiumsskilt på fabrikken sør i Stockholm, og sørger alltid for at alt som blir til overs blir gjenvunnet.

Uansett om man velger små eller store graverte aluminiumsskilt, kan vi foliere dem i alle mulige farger. Man kan uten problemer forme aluminiumen for produksjon av løse profilbokstaver, firkanter eller sirkler. Aluminiumsskilt er generelt veldig enkle å overflatebehandle, bearbeide, lakkere og forme.

Aluminiumsskilt med lys

Vil man ha lysskilt er et gravert aluminiumsskilt et utmerket alternativ. Aluminiumsskilt med lys er lette å utforme, som betyr at lysskiltet enten kan lages i form av bokstaver med dype kanter, en firkant eller andre former. Aluminiumsskilt med lys har blitt en populær måte å skape synlighet på, enten som fasadeskilt, flaggskilt eller inne i butikker og andre lokaler.

Prosjekter hvor aluminiumsskilt har blitt brukt er Miss Clara by Nobis, Peak Performance, Mall of Scandinavia, Acne Studios og HTL Hotel.

Øvrig informasjon: Aluminium er jordens vanligste metall, og et av de vanligste metallene for skiltproduksjon. Aluminium veier lite og har en rekke ulike bruksområder og muligheter. Det er et dyrt materiale å fremstille, men har en gjenbruksgrad på 92 % – noe som gjør det til et veldig godt alternativ hvis bedriften din vil tenke miljøvennlig.

Aluminiumskyltar

Kontakt
close slider