Fem grunner til å bruke graverte skilt

Posted on aug 26, 2019 in

Flere og flere bedrifter oppdager alle fordelene med graverte skilt. For det første er de svært tydelige, og det viktigste formålet til et skilt er jo nettopp å formidle informasjon. I tillegg er de veldig holdbare, så man slipper å bytte dem ut eller friske dem opp etter kort tid. Denne typen skilt er også rimelige å produsere, og representerer derfor et svært kostnadseffektivt alternativ for kunden.

Mange setter også pris på at skilt med gravering er et veldig fleksibelt alternativ. Når du bestiller et slikt skilt finnes det nesten ingen grenser for hvordan du kan tilpasse det, med forskjellige størrelser, farger og former. Nesten uansett hvordan man velger å utforme skiltet ender man opp med et pent resultat som passer til bedriften, merkevaren og formålet med skiltet. Tydelighet, holdbarhet, fleksibilitet, kostnadseffektivitet og et pent resultat – det er ikke så vanskelig å forstå hvorfor mange velger graverte skilt!

Tilpass dine graverte skilt

Når man skal tilpasse et gravert skilt er det nesten bare fantasien som setter grenser. For eksempel kan man velge mellom veldig mange forskjellige materialer. Skiltet kan lages av både plast, naturmaterialer som tre, eller ulike metaller som stål, kobber, aluminium, bronse eller messing.

På selve skiltet kan man gravere inn tekst og symboler, logoer eller små bilder, og bruke forskjellige farger og fonter. Er du ute etter graverte skilt til bedrifter kan man selvfølgelig kombinere med andre typer skilt som bedriften bruker fra før, eller kanskje med lysskilt for å skape en moderne stil. Gravering ser pent ut på både små og store skilt, og på større skiltsystemer som for eksempel viser retningen inne i eller utenfor en bygning.

Attraktive graverte skilt gir et profesjonelt inntrykk

Tenk deg at du skal i et forretningsmøte eller oppsøker en profesjonell rådgiver, og blir møtt av et slitent og utdatert skilt. Det er viktig å huske på at et skilt ikke bare gir informasjon, men også er noe av det første som møter gjestene eller kundene. Skiltet er i stor grad med på å skape det viktige førsteinntrykket, og bør derfor se både pent og profesjonelt ut.

Skilt med lasergravering ser moderne og profesjonelt ut, uansett hva slags stil og størrelse man bruker på utformingen. Samtidig formidler det informasjon på en klar og ryddig måte, og utstråler at man tar bedriften eller forretningen sin seriøst.

Flotte graverte skilt til bedrifter

Enten du har en liten lokalbutikk, en bedrift i et stort konsern, et lite boutiquehotell eller et gigantisk konferansehotell som er en del av en internasjonal kjede har bedriften eller forretningen en profil og en definert merkevare. Denne merkevaren er det viktig å kommunisere klart og tydelig til kundene.

Lettleste og attraktive graverte skilt som er tilpasset bedriftsprofilen kommuniserer hva bedriften står for, og gir et godt førsteinntrykk. Graverte skilt viser også tydelig hvor bedriften, butikken, møterommet eller det aktuelle stedet befinner seg, slik at kundene finner fram dit de skal.