Fordeler med lasergravering av skilt

Posted on jul 23, 2019 in

Hensikten med et skilt er som regel å rette oppmerksomhet mot bedriften, vise hvor man befinner seg eller lede ansatte og gjester i riktig retning. Et innendørs skilt kan markere hvor et rom, kantinen eller toalettene befinner seg, eller det kan være en del av et større skiltsystem som leder besøkende i riktig retning. Et utendørs skilt kan være en del av merkevaren, samtidig som det markerer hvor butikken, hotellet eller bedriften ligger. 

 

Uansett formål er det viktig at et skilt både er pent og tydelig. Lasergravering er et funksjonelt og kostnadseffektivt alternativ. Noen av fordelene med lasergravering er; rask gravering og levering, lett å lage større serier, kan brukes på mange ulike materialtyper, reduserer risiko for feil, kan leses av maskiner, kan bruke mange fonter, gir et holdbart og miljøvennlig resultat og kan brukes på skilt i mange ulike størrelser og former.

Lasergravering i Oslo – moderne og leselige skilt

Lasergravering er en rask og enkel metode som gir et presist resultat med tydelige bokstaver og tegn. Samtidig gir det et pent og moderne inntrykk, og teknikken kan brukes på skilt i forskjellige størrelser og stiler. Dette gjør at lasergravering i Oslo og andre steder med mange forretninger har blitt et alternativ som stadig flere velger.

Ettersom laseren ikke berører selve materialet, reduseres faren for at det oppstår skader og feil under produksjonen. Denne formen for gravering gir også et svært holdbart resultat. Lasergraverte skilt kan også leses av maskiner, for eksempel i bedrifter hvor ulike tekniske apparater skanner koder og annen informasjon.

Lasergravering i tre, metall eller plast

Ønsker du et gravert messingskilt for en rustikk effekt, eller et moderne lysskilt som sørger for at kundene finne veien? Har du en bedrift eller butikk som trenger nytt skilt med lasergravering i Oslo eller andre steder, lurer du kanskje på hva slags materialer teknikken egner seg for.
Enten du ser for deg et dekorativt skilt i glass, et funksjonelt skilt i stål, en tavle i stein eller et hjemmekoselig velkomstskilt med lasergravering i tre, er dette en effektiv og kvalitetssikker metode. Den fungerer på de fleste materialer, inkludert keramikk, aluminium, stål, akryl og andre vanlige skiltmaterialer.

Lasergravering passer for alle typer bedrifter og formål

Skilt med lasergravering har et klassisk og stilrent utseende, og kan tilpasses med forskjellige stiler, størrelser, farger og former. De store variasjonsmulighetene gjør at teknikken passer for de fleste bedrifter, uansett hva slags materiale og stil man foretrekker. Fordi det er mulig å produsere skilt med lasergravering i tre, metall og en rekke andre materialer kan man lage alt fra enkle og diskré skilt som informerer, til store og fargerike skilt som tiltrekker seg oppmerksomheten.

Det er forholdsvis rimelig med lasergravering. Pris er selvfølgelig avhengig av størrelse og materiale, men selv om du trenger mange skilt til et større skiltsystem for eksempel i et kontorkompleks blir det ofte et rimelig alternativ. Dette gjelder også for bedrifter eller butikken som bruker flere forskjellige materialer på skiltene. Ettersom lasergravering kan brukes på de fleste materialer, sparer man både miljøet samt tid og penger på å bestille alt på ett sted.