Skilt av bronseplate – et varig og historisk merke

Posted on Nov 29, 2019 in

Det kan være utfordrende å velge riktig skilt til fasaden, minnesmerket eller interiøret. Det finnes uendelig med valgmuligheter, og det er mange forskjellige faktorer som avgjør hvordan sluttresultatet blir. Hvilket materiale du velger til skiltet ditt er en av de første, og kanskje også viktigste, tingene du må ta stilling til. De ulike materialene har ulik utstråling, og dette er med på å forme inntrykket av stedet skiltet representerer.

For eksempel vil en rustikk og sofistikert bronseplate utstråle noe helt annet enn et fargesterkt skilt av for eksempel plast. Mens plastskilt ofte kan gi en moderne og leken følelse, gir bronseskiltet et inntrykk av noe klassisk, solid og tradisjonelt. Samtidig framstår det gylne metallet som litt mer eksklusivt. En annen fordel med bronse er at det er et svært slitesterkt materiale. Det sparer deg for vedlikeholdskostnader, samtidig som det gir inntrykk av at det har hengt på veggen en god stund, og skal henge der i lang tid framover.

Velg bronseplate som fasadeskilt

Fasadeskiltet utgjør en stor del av helhetsinntrykket, og bør være i samsvar med hva bedriften eller stedet vil formidle. Hvis du velger en bronseplate som fasadeskilt, får du et pent og klassisk utseende på inngangspartiet. En bronseplate som fasadeskilt passer spesielt godt til bedrifter og forretninger med lang historie og etablerte tradisjoner, samt når man ønsker å formidle et tidløst uttrykk. Det kan for eksempel passe perfekt til en familiebedrift, en produsent som bruker tradisjonelle materialer eller metoder, en forretning som har eksistert i mange år eller et anerkjent advokatfirma som ønsker å gi et solid og seriøst inntrykk. Et bronseskilt er også et utmerket valg som fasadeskilt på eldre og staselige bygninger som en gammel bygård, et herskapshus eller lignende.

Tilpassede bronseskilt vil være med på å styrke særpreget til bedriften eller forretningen, og bidra til at inngangspartiet skiller seg ut i mengden. Det kan se penere og mer stilrent ut enn konkurrentenes inngangsparti – spesielt dersom mange av dem har valgt moderne skilt av plast. Bronse er også et populært valg for høytidelige minnesmerker og lignende.

Bruk en attraktiv bronseplate som skilt

Bronse er et materiale som er litt vanskeligere å bearbeide enn mange andre metaller som ofte brukes i skiltproduksjon. Likevel går det fint å tilpasse en bronseplate. Den kan finjusteres på mange forskjellige måter, slik at den formidler nøyaktig det du ønsker. For eksempel kan man velge forskjellige størrelser og tykkelser på skiltene, slik at de har riktige proporsjoner i forhold til fasaden, inngangspartiet eller interiøret. Det er også enkelt å gravere bronseplaten. Her kan man velge mellom mange ulike skrifttyper, og du kan få gravert inn bokstaver, tegn og symboler. De graverte områdene kan også fylles med farge.

En bronseplate har veldig lang holdbarhet. Dermed er det en god investering, ettersom du slipper å bytte den ut med det første. Det lønner seg å velge en anerkjent og dyktig leverandør av bronseskilt. En etablert leverandør leverer god kvalitet, og tilbyr som regel flere tilpasningsmuligheter for skiltet ditt. Slik kan du sikre deg en attraktiv bronseplate som skilt, som kan pryde fasaden eller interiøret i lang tid framover.