Bronse er et klassisk og pent materiale som også er veldig slitesterkt og holdbart utendørs. Bronseskilt regnes som litt mer eksklusive, og markerer at skiltet skal sitte der lenge. Bestiller man et bronseskilt vil man at det skal fylle en viss funksjon en god stund fremover.

Sammenlignet med messing og kopper, er bronse vanskeligere å bearbeide, men på den andre siden har det bedre holdbarhet og korrosjonsmotstand.

Ledende entreprenører, arkitekter, landskapsarkitekter og andre bedrifter benytter ofte produsenter som kan lage bronseskilt – noe vi hos Holmquistsign absolutt kan.

Vi jobber ofte tett med arkitekter og designere for å oppnå det aller beste sluttresultatet. Enten du vil skaffe bronseskilt, kobberskilt eller messingskilt i Oslo kan vi hjelpe dere.

Bronseplate som fasadeskilt

En av våre kunder, MOOD-galleriet i Stockholm, valgte blant annet bronseplate som fasadeskilt. Bronseplate som fasadeskilt passet perfekt til deres inngangsparti og ga et veldig pent helhetsinntrykk. Ta gjerne en titt på ulike fasadeskilt her.

Bronseskiltene våre er produsert av våre dyktige ansatte på verkstedet, som er vant til å håndtere denne typen materiale. Holmquistsign tenker på og jobber for et bedre miljø, og i våre produksjonsprosesser er vi nøye på ikke å benytte oss av bly- eller kvikksølvlegeringer.

Bestill et attraktivt bronseplateskilt i Oslo

Bronseskilt kommer i mange forskjellige tykkelser og størrelser. Ønsker dere graverte skilt kan du som kunde velge å få et attraktivt bronseplateskilt med forhøyede bokstaver, eller du kan få bokstavene frest inn i metallet. Det er også mulig å fylle de graverte delene med farge. Ettersom de gir et inntrykk av renommé og holdbarhet er bronseskilt et veldig populært valg for personlige minnesmerker, hedersmerker og til skilt som sitter i eldre og finere bygninger. Bronse er et utmerket valg for de kundene som vil ha fasadeskilt som skiller seg ut i mengden.

Bronsskyltar

Kontakt
close slider