Vi designer butikkskilt med lys i Oslo

Å drive en butikk byr på både store og små utfordringer. En av disse utfordringene er å tiltrekke seg kunder. Det finnes flere måter å gjøre det på, blant annet ved å leie et lokale med god beliggenhet. Du må også sørge for at folk kan finne butikken din. Det er her butikkskiltene våre gjør jobben sin.

Et butikkskilt viser på en tydelig måte hvor butikken ligger. Det skal være godt synlig uansett om personen står nærme eller langt unna. Det er også en fordel å bruke et butikkskilt med lys som synes i mørket. Et butikkskilt med lys tiltrekker seg både oppmerksomhet og lyser opp omgivelsene. Butikkskiltene våre fyller likevel flere funksjoner enn bare det rent praktiske.

En metode for å fange oppmerksomheten

Et attraktivt butikkskilt er på mange måter en presentasjon. Skiltet forteller hva slags bedrift man kan forvente å finne. Store fasadeskilt kommuniserer at dette er en fremgangsrik bedrift. Som regel tyder det også på at dette er en stor og romslig butikk.

Et attraktivt butikkskilt i mindre størrelse kan passe bedre for en mindre butikk, eller kanskje administrasjonsledelsen i bedriften, for eksempel kontoret som ikke tilbyr de vanlige produktene men tar seg av andre arbeidsoppgaver.
Uansett hva slags butikkskilt du vil ha, kan vi lage noe som passer perfekt. Vi har lang erfaring både med å følge oppdragsbeskrivelser og å delta i planleggingen.

Skilt av forskjellige materialer til butikker, restauranter og andre bedrifter

Det er ikke bare selve designen og størrelsen som påvirker hvilket inntrykk skiltet gir, materialet er minst like viktig. Vi jobber med alle mulige materialer når vi designer skiltene våre, fra akryl til forskjellige metaller. Du kan for eksempel bestille flotte bronseskilt fra oss. Disse kan designes så de ser elegante ut, perfekt for hotell, butikker eller restauranter som vil forbindes med luksus og høy kvalitet. Vi kan også tilby attraktive graverte skilt. Vi graverer skiltene selv på fabrikken, blant annet ved hjelp av forskjellige typer lasergravering.

Vi designer butikkskilt med lys som passer din bedrift

Vi vet hva som skal til for å skape et fantastisk sluttresultat som både fanger varemerkets unikhet og tiltrekker seg kundenes blikk. Vi produserer skiltene på vår fabrikk sør i Stockholm. Dessuten installeres skiltene av våre egne monteringseksperter.

Takket være vår lange erfaring i denne bransjen er vi dessuten vant til å møte nye utfordringer – ingen idéer eller forslag er for kompliserte. Vår brede kunnskap og ekspertise innebærer at vi kan produsere skilt som holder i lang tid, og det til konkurransedyktige priser. Når man skal formidle et budskap ved hjelp av et skilt er hvordan budskapet formidles like viktig som hva som formidles. Vi hjelper gjerne til allerede på idéstadiet.

La oss finne en løsning for deg

Vi har innovative skiltløsninger for restauranter og butikker, og attraktive lysskilt for interiør. Ettersom disse skiltene ofte betraktes på kort avstand er det viktig at alle detaljer i skiltet er gjennomtenkte og blir en del av helheten. For oss handler det om spesifikke og aktive valg i form av materialer, farger og å finne et uttrykk som fungerer for akkurat dere. Vi som jobber hos Holmquistsign er proffe på skilt – og har vært det i over 80 år. Ved å bruke holdbare og miljøvennlige materialer av høy kvalitet klarer vi å produsere de aller beste butikkskiltene. Uansett om du leter etter butikkskilt i Oslo eller et annet sted står vi klare til å hjelpe deg.

Kontakt
close slider