Skilt til cruiseskip

Et cruiseskip er som kjent et eneste stort hotell til havs. Det er snakk om et enormt antall kvadratmeter gulvflate, og mange etasjer eller dekk å holde styr på. Skilt på cruiseskip – først og fremst når det gjelder skilting av nødutganger og annen viktig informasjon – er ekstremt viktig, og til stor hjelp når alle passasjerene skal finne fram på enklest mulig måte.

Holmquistsign kan produsere skilt til cruiseskip, enten det er snakk om større eller mindre båter. Disse skiltene kan skreddersys etter behov og masseproduseres. Vi kan også produsere skilt som er enkle å bytte ut, fordi vi skjønner at det kan komme endringer rett som det er. Vi kan for eksempel produsere rammer, der innholdet er enkelt å bytte ut eller forandre.

Tydelig skilting kan redde liv

For å skape en omfattende og tydelig kommunikasjon, med skiltdesign som passer spesielt for cruiseskip, er våre produkter og skilt utformet og fremstilt på en slik måte at det gir alle en bedre opplevelse. Henvisningsskilt, informasjonsskilt, retningsmarkører, skilt for nødutganger (som lyser i mørket), lysskilt, romskilt og så videre – uansett hvilket behov du har kan vi hjelpe deg.

Våre skilt for cruiseskip har elegant design og er teknisk avanserte. Vi tilbyr en rekke forskjellige skiltløsninger som kan utformes slik at de passer til akkurat ditt prosjekt. Når det gjelder materialer, farger, størrelser og utforming av skilt til cruiseskip finnes det ingen begrensninger – bare uendelig mange muligheter. Vi kan også produsere dekorasjoner, trykk og postere og tilpasse disse og skiltene i forhold til fartøyets øvrige innredning. Målet er alltid å få til et så pent, stilrent og holdbart resultat som mulig.

Det må finnes et godt gjennomtenkt og velorganisert system som alle passasjerene lett kan forstå når det gjelder sikkerheten. På den måten vil alle enkelt kunne orientere seg ombord på cruiseskipet dersom det skulle oppstå en nødsituasjon. For oss er tydelighet alfa og omega.

Trenger du skilt til cruiseskip? Holmquistsign kan hjelpe deg med det.

Kontakt
close slider