1. Hvilke typer fasadeskilt finnes det?

Fasadeskilt gir et sterkt inntrykk og markedsfører en bedrift eller en organisasjon på en veldig effektiv måte, for fasadeskilt synes og tar plass. Det finnes mange forskjellige varianter av fasadeskilt, og vi produserer samtlige i veldig høy kvalitet. Et fasadeskilt kan i prinsippet være så stort som kunden vil ha det, selvfølgelig avhengig av bygningen og omgivelsene. Fasadeskilt kan enten være ubelyste eller belyste, altså lysskilt. Å velge et fasadeskilt som lyser innebærer at bedriften eller organisasjonen alltid synes utad, uansett om det er dagslys eller kveld. Farge, materiale og eventuell lyskilde kombineres på en slik måte at fasadeskiltet oppfyller alle behov.

2. Hvor kan jeg kjøpe skilt i Stockholm?

Hos oss på Holmquistsign. Vårt salgskontor ligger inne i sentrale Stockholm, og fabrikken vår ligger i Norsborg, sør for Stockholm. Der skjer hele produksjonen vår, fra skisse til produksjon og oppsett. Vi har jobbet med å produsere skilt siden 1937, og våger å påstå at vi er proffe på dette området. Vi produserer daglig skilt til kontor, hotell, butikker, gallerier, skoler og park og landskap. Er du ute etter skilt i Stockholm kan vi hjelpe deg med alt fra gravering av skilt, treskilt, aluminiumskilt og messingskilt, glasskilt eller akrylskilt, i alle størrelser og former.

3. Hvor mye koster et aluminiumskilt?

Vil du kjøpe aluminiumskilt i Stockholm eller andre steder i Sverige kan du bestille disse hos Holmquistsign. Vi produserer daglig aluminiumskilt i forskjellige størrelser og former. Aluminium brukes vanligvis til små navneskilt, men også til større skilt som fasadeskilt, logoskilt og lysskilt. Et aluminiumskilt er veldig lett å tilpasse akkurat slik du vil ha det, da det er et smidig materiale å jobbe med. Man kan bøye, overflatebehandle, foliere og lakkere det i hvilken som helst farge. Mange av våre største kunder bestiller regelmessig aluminiumskilt.

Prisen for aluminiumskilt varierer avhengig av størrelse og utforming, men det er et av våre rimeligste materialer. Aluminiumskilt er dessuten et veldig godt valg om man vil tenke miljøvennlig, for materialet er lett å gjenvinne.

4. Hvordan bestiller jeg et akrylskilt?

Er du ute etter et butikkskilt, logo til kontoret eller andre innendørsskilt? Da er akrylskilt det aller beste alternativet. Vil du kjøpe akrylskilt i Stockholm kan du kjøpe dem hos oss på Holmquistsign. Akrylskilt, som også kalles pleksiglass, er laget av et ekstremt allsidig plastark med en blank overflate, og er et strålende valg om man vil kjøpe et skilt med et forfinet utseende. Vil du bestille et akrylskilt kontakter du vår ordreavdeling på order@holmquistsign.no, og oppgir hva du er ute etter, med mål og/eller bilder. Vi kan også vise deg prøver på akrylskilt.

5. I hvilke materialer kan jeg få graverte skilt?

Vi på Holmquistsign har vært eksperter på gravering av skilt siden 1937, og godt er det – for etterspørselen etter graverte skilt forsvinner aldri. Gravering av skilt er et populært alternativ om man ønsker et skilt som ser mer eksklusivt ut, har høy holdbarhet og signaliserer at det skal sitte der det sitter en god stund fremover. Man kan få graverte skilt i en mengde forskjellige materialer, men graverte messingskilt er det absolutt mest populære alternativet. Ellers kan man også få graverte skilt i materialer som aluminium, tre, akryl, mdf, bronse og stål – stort sett i alle materialer.

6. Hva innebærer lasergravering?

Lasergravering av materialer er en teknikk som blir vanligere og vanligere når det gjelder å gravere materialer. Dette fungerer for å gravere og merke alle typer av informasjon på de aller fleste materialer: glass, plast og metall. Glass, som ikke kan graveres på «vanlig» måte, graveres i stedet gjennom lasergravering – og det gir et veldig pent sluttresultat. Det er også mulig å lasergravere stein. Å lasergravere skilt innebærer en holdbar merking av det materialet kunden har valgt, og går dessuten veldig raskt. Lasergravering kan, avhengig av størrelsen på arbeidet, innebære en mindre kostnad for kunden.

7. Hvor lenge holder et lysskilt?

Lysskilt blir et stadig mer populært valg, og mange bedrifter, butikker og organisasjoner velger lysskilt fordi det er en veldig effektiv og pen måte å profilere seg, informere og skille seg ut på. Lysskilt kan øke synligheten med flere hundre prosent, og det er det selvfølgelig vanskelig å takke nei til. Nå om dagen er LED-belysning det vanligste alternativet som lyskilde (små pærer som monteres inni skiltet), og LED-belysningen holder i tre til fem år, avhengig av hva slags LED det er. Holmquistsign har uansett en treårs garanti på lysskilt. Det finnes forskjellige typer LED, kald hvit og varm hvit, hvor den kalde hvite gir et lysere skinn og den varme hvite blir mer gul i skinnet.

Priser for lysskilt varierer avhengig av størrelse, men ved å sende en e-post til ordreavdelingen vår kan vi hjelpe deg med å sette opp et prisoverslag: order@holmquistsign.no

8. Hvordan bestiller jeg heisknapper?

Holmquistsign har en avtale med tyske Schaefer, og leverer samtlige knapper i deres sortiment, og vi produserer også heispaneler. De vanligste modellene har vi på lager her hos oss, og de kan leveres med kort leveringstid. De andre bestiller vi etter kundens ønske. Vi har også muligheten til å forbedre heistablåer med knapper fra andre leverandører, forutsatt at vi vet hvilken produsent og modell det gjelder. Om du vil bestille heisknapper fra vårt sortiment så send en e-post på hiss@holmquistsign.no så kommer vi tilbake til deg så fort vi kan.

Våre vanligste modeller for heisknapper er: MT42, RT42, B50, MT56.

9. Hvordan monteres et butikkskilt?

Butikkskilt er en av Holmquistsigns vanligste bestillinger, og helt nødvendig om man vil at en forretning eller butikk skal promoteres og synliggjøres for kunder. Et butikkskilt kan fortelle mye om butikken, og være en avgjørende del av helheten. Dette gjelder ikke minst for butikkskilt i Stockholm, som oversvømmes av forskjellige butikker om dagen. Butikkskilt kan i prinsippet se ut på alle mulige måter, og kan tilpasses etter kundens ønske.

Vi på Holmquistsign hjelper til med å finne den beste løsningen for å løfte frem en butikk og deres varemerke. Vi tenker at et butikkskilt bør gjenspeile forretningsvirksomheten, gå hånd i hånd med øvrig innredning og være synlig på lang sikt.

Holmquistsigns egne montører monterer butikkskilt, dersom butikken vil ha hjelp til det. Våre montører har montert en stor mengde med ulike butikkskilt opp gjennom årene, så de har god erfaring og gjør alltid en rask og profesjonell jobb, og sørger for at skiltet sitter der det skal.

10. Hvordan skal skilting i butikk se ut?

Skilt inne i butikker som for eksempel viser butikkens logo på kassadisken eller noen av veggene, eller skilt som viser forskjellige avdelinger, er en enkel måte å dekorere butikken på med en logo eller et budskap. Skilt som viser at det er SALG er dessuten viktig for å informere kunden om det. Noe som etterspørres stadig oftere er digitale butikkskilt, som vi på Holmquistsign kan hjelpe deg med. Digitale skilt innebærer at butikken kan vise statiske eller bevegelige bilder, enten inne i butikken eller i vinduet. Skilt i butikk kan varieres i omfang og utseende, og bør gå hånd i hånd med den øvrige innredningen.