Fasadeskilting innebærer nettopp, som navnet tilsier, skilting på vegger utendørs. Hensikten med å sette opp et fasadeskilt er å gi butikken eller bedriften maksimal synlighet, og å la omgivelsene få vite at de holder til i bygningen. Vi utfører alle slags oppdrag når det kommer til fasadeskilt, fra elegante spesialskilt til LED-belyste akrylskilt og mye mer.

Med fasadeskilt blir det lettere å finne bedriften din

Vi er fullstendig klar over hvor viktig det er med riktig skilting. Rent praktisk er skiltets oppgave å lede kunder og gjester til dere. Det viser tydelig hvor dere holder til, og skiltet kommuniserer også en god del mellom linjene.

Våre fasadeskilt kan varieres i stor grad. Vi lager både små og diskré skilt, og enorme skilt hvor hver eneste bokstav er et skilt for seg selv. Skiltene kan også skille seg ut på andre måter. Uansett hva dere tenker om skilting for akkurat deres fasade kan vi hjelpe dere, og vi ser alltid frem til utfordringer.

Fasadeskilt med logo for The Winery Hotel av Holmquistsign

Fasadeskilt – The Winery Hotel

Fasadeskilt med lys

Det finnes mange faktorer å ta hensyn til når det kommer til fasadeskilt i Oslo, Stockholm og andre storbyer. En slik faktor er belysning. Det er ikke alltid mulig – eller nødvendig – å bruke belyste skilt, men noen ganger kan et fasadeskilt med lys passe perfekt til varemerket. Større skilt blir flotte med sterk LED-belysning, mens det fungerer fint med en svakere belysning til mindre fasadeskilt. Pene fasadeskilt med lys trekker øyeblikkelig til seg alles blikk. Skiltet blir en del av gatens identitet, noe som øker varemerkets styrke og gjenkjennelighet.

Mange typer fasadeskilt i Oslo

Et fasadeskilt kan utformes på mange måter, og man kan legge til forskjellige typer belysning. Skal teksten synes på lang avstand kan frittstående bokstaver med LED-opplyst akrylfront passe bra, da dette skaper god synlighet i kombinasjon med lav energibruk. Når det kommer til mindre skilt kan det passe med en veldig fleksibel lyssetting. Fasadeskiltene kan også utformes enklere – for eksempel uten belysning.

Noen vanlige typer fasadeskilt er graverte messingskilt, bronseplate, aluminiumsskilt og fasadeskilt av messing, akryl og rustfritt stål. Man kan belyse disse materialene med LED-spotlights, og akrylskiltet kan gjøres helt LED-belyst. Det er også mulig å kombinere neon og LED. Som sagt er mulighetene mange når det kommer til lysskilt på fasader i Oslo eller andre steder.

Kontakt
close slider