Siden 1937 har Holmquistsign jobbet med gravering av skilt, og om det er noe vi er eksperter på, så er det dette. Graverte skilt etterspørres stadig av våre kunder, fordi de aldri går av moten.

De brukes ofte når kunden vil ha en mer eksklusiv følelse, eller har et ønske om bedre holdbarhet – altså at skiltet og informasjonen får et lengre liv. Det er mulig å gravere i mange forskjellige materialer, som plast, aluminium, stål, kobber, messing, bronse eller tre. Graverte messingskilt er også veldig populært blant våre kunder.

Attraktive graverte skilt, messingskilt eller lysskilt

Graveringen kan senere fylles med farge, for å skape et mer unikt skilt. Graverte skilt passer like bra innendørs som utendørs, i gamle eller moderne boliger, på små og store skilt.

De graverte skiltene som vi produserer kan bidra til å forsterke det bildet bedriften vil signalisere utad. Graverte skilt, med sin ekstra dimensjon, gir et polert, sofistikert og profesjonelt bilde. Graverte skilt til selskaper er svært populært, men disse skiltene er veldig allsidige og passer perfekt i alle typer omgivelser.

Enten det dreier seg om en ny butikk, et advokatbyrå, et galleri eller et hotell, så fungerer graverte skilt utrolig bra og oppfyller flere behov. Hva med noen graverte messingskilt, aluminiumsskilt, eller kanskje et lysskilt? Valgmulighetene er mange.

Graverte skilt i aluminium

Ser du etter lasergravering i Oslo kan vi hjelpe deg. På vår fabrikk sør i Stockholm har vi mange forskjellige graverings- og fresemaskiner, samt en lasergraverer. Vi har også en avdeling for smedarbeider, våtlakkeringsanlegg, stansemaskiner og UV-printere – alt som trengs for å kunne levere et meget variert utvalg av skilt med høyeste kvalitet.

Ditt graverte skilt kan produseres på mange måter, i forskjellige farger eller materialer, og dermed gi en rekke forskjellige uttrykk. Hvorfor ikke et gravert skilt i aluminium og lysskilt i ett?

Graverte skilt er vår aller vanligste bestilling, og du finner eksempler under prosjekter som Haymarket by Scandic, Scandic Continental, MOOD-gallerian, Miss Clara by Nobis, Kungliga Biblioteket, Brasserie Godot og The Winery Hotel.

Kontakt
close slider