Vi designer og produserer skilt, paneler og knapper for heis.Heisskilt, heispanel og heisknapper | Holmquistsign
Heisens funksjon er enkel. Den skal forflytte en eller flere personer vertikalt. Selv om selve funksjonen er enkel, er dagens moderne heiser veldig kompliserte. For at heisbruken skal fungere på best mulig måte, må heisens knapper og markeringer være så tydelige som mulig. Det er her vi kommer inn i bildet.

Vi designer og produserer heisskilt, paneler og knapper som forenkler bruken av heisen. Dette er noe vi har gjort siden 1980. Vil du kjøpe heispanel eller andre typer heisprodukter i Oslo har du kommet til rett sted. Vi er eksperter på både butikkskilt og alle andre typer skilt.

Bestill etasjemarkeringer og unikt designheispanel hos oss

En av de første aspektene vi tar hensyn til når vi skal designe heisprodukter er hvordan heisen skal brukes og hvem som skal bruke den. Disse faktorene påvirker tross alt hvordan designen av heisens panel, etasjemarkeringer og knapper skal se ut. Vi kommuniserer alltid med kundene våre for å forsikre oss om at alle parter er på vei i samme retning. Noen av spørsmålene som kan påvirke designen er:

  • Trenger heispanelet knapper både høyt og lavt?
  • Skal heisen kunne brukes av alle, eller bare de som hører til i bygningen?
  • Har du spesielle krav til utseende?

Når du henvender deg til oss for å bestille etasjemarkeringer og heispanel kan vi sørge for at disse produktene passer perfekt til resten av heisinteriøret. Våre egne avdelinger for heisknapper og metallgravering tar seg av alle designbehov innenfor heisskilting.

Tilpass heisknapper og panel – vi har et stort utvalg

I mer enn 35 år har vi fremstilt knapper og skilt til heiser. Vi har hjulpet bedrifter i hele Sverige med enkelt å bestille etasjemarkeringer og heispanel av høy kvalitet. Vårt sortiment består av knapper og komponenter fra velkjente SCHAEFER GmbH og andre produsenter, for eksempel Safeline og Digisign.

Foruten vårt standardsortiment kan vi også tilpasse og produsere forskjellige heisknapper og panel tilpasset det du trenger. Vil du ha et heispanel med spesielle tegn kan vi både produsere og gravere det for deg. Vi tegner også alle detaljer i 3D/CAD og har muligheten til å lage fine presentasjoner til våre kunders oppdragsgivere.

Heisprodukter

Vi tilbyr ulike typer skilt i Oslo, blant annet til heiser.

Når du tenker på skilt kan vi vedde på at tankene dine går til elegante butikkskilt eller fine lysskilt som lyser opp nettene. Hos oss kan du finne mange flere skilttyper, for eksempel til heiser. Om du vil bestille skilt eller forskjellige heisknapper i Oslo har du kommet til rett sted. Vi lager ikke bare skilt i Oslo. Vi kan også hjelpe til med alle knapper som sitter på heispanelet deres.

Med vår hjelp kan du sørge for at knappene matcher panelet på best mulig måte. Uansett om du vil ha et enkelt panel med bare to knapper, eller om du trenger flere knapper til et avansert heispanel med mange funksjoner kan vi hjelpe til. Merk at vi ikke er heisinstallatører – vi leverer skilt og knapper til heisene. Med hjelp fra vår interne graveringsavdeling kan vi sørge for at heisknapper og skilt i Oslo har nøyaktig den designen du vil ha.

Et stort og variert utvalg

Heisknapper kan se ut på alle mulige måter – de kan være stilrene, futuristiske eller elegante. De kan også være tilpasset for blinde, lyse opp når de trykkes på eller ha tydelige tegn som viser hva funksjonen deres er. Når det kommer til skilt i Oslo er det tross alt viktig at de først og fremst gjør jobben sin på best mulig måte. Deretter er det også fint om det er et attraktivt heisskilt, med en pen design som passer inn i resten av innredningen.

Kjøp skilt i Oslo hos oss

Når du henvender deg til oss for å bestille skilt i Stockholm kan du regne med at du får produkter av høy kvalitet. Når det gjelder akkurat heiser har vi spesialisert oss på å selge knapper, etasjemarkeringer og komponenter til SCHAEFER GmbH. Vi har også produkter fra Safeline og Digisign. Trenger du et spesielt heisprodukt, for eksempel et panel som er tilpasset en bestemt tilgjengelighet, kan vi lage dette uten problemer.

Sørg for at heisen har riktig design

Det er mange ting å tenke på når det gjelder å utforme heisens design for best mulig funksjonalitet. Skal den kunne brukes både høyt og lavt? Trenger den spesielle sikkerhetsinnstillinger?  Vi er fullstendig klar over at behovet og forutsetningene kan variere enormt. Vi kan likevel hjelpe til med en god del, selv ved spesialbestillinger. Uansett om du trenger fine messingskilt, en gulv-til-tak-tablå med tilhørende paneler eller en annen type skilt kan du ta kontakt med oss. Kjøp skilt i Stockholm eller et annet sted allerede i dag.

Heisknapper og panel – en liten men viktig detalj

Hva er det som skaper et godt førsteinntrykk? Er det bygningens polerte fasade, det ryddige inngangspartiet eller den stilrene resepsjonen? Fakta er at det er alle disse tingene, og mange flere. Et førsteinntrykk skapes av alle inntrykk under det første møtet, fra man kommer inn til man er hjemme og kan reflektere over møtet. Det er viktig at alle detaljer holder mål. Med vår hjelp kan du sørge for at heisknapper og panel fungerer perfekt, og også passer inn i resten av innredningen.

Noen ganger er det ikke nødvendig at heisen passer inn. Den skal bare være der og fungere på best mulig måte. Mange kunder har likevel behov for både panel og heisknapper som passer til resten av innredningsstilen. Kanskje har de lagt ned mye tid og penger på å skape et fantastisk inngangsparti, og vil beholde den følelsen selv når personen går inn i heisen. Vi gjør alltid vårt beste for å sørge for at kundene våre får nøyaktig det de vil ha.

Produsenter av heisknapper og paneler

Vi både designer og produserer våre egne heisknapper. Det betyr at vi kan skreddersy både heisknapper og panel. Vil du ha spesielle funksjoner eller knapper er det bare å gi oss beskjed, så finner vi en løsning sammen. Noen ganger kan det også være spesielle behov å ta hensyn til. Det kan for eksempel være at heisen skal kunne brukes av personer med hendene fulle, at visse etasjer bare skal være tilgjengelig for de som hører til i bygningen og lignende. Du kan sikkert selv komme på et og annet krav som må oppfylles. Som produsent av heisknapper og panel prøver vi alltid å ta hensyn til så mange aspekter som mulig. Uansett om du trenger ett heispanel, eller et stort antall paneler og knapper, står vi til tjeneste.

Heisknapper og panel av høy kvalitet

Vi har flere års erfaring med å produsere skiltdesign av ulike typer, fra bronseplate og hotellskilt til spesiallagde heisskilt og mye mer. Fakta er at vi har jobbet med nettopp heisknapper siden 1980-tallet. Siden vi designer og produserer heisknappene kan du regne med at du får nøyaktig det du vil ha.

Vil du bestille knapper og panel til heis som passer akkurat for dere, både designmessig og funksjonelt? Vi er alltid klare til å ta imot nye oppdrag, uansett hvor store eller små de er. La oss hjelpe deg med å få nøyaktig de heisknappene du vil ha.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Kontakt
close slider