En hotellskilt som får hotellet ditt til å synes

Vi er Nordens største leverandør av attraktive graverte skilt til hotell. I løpet av årene har vi laget alle typer hotellskilt, og sett utviklingen og mulighetene som finnes. Har du en idé lover vi at den kan gjennomføres, uansett hvilket materiale, omfang eller størrelse det gjelder. Å bo på hotell skal være en opplevelse, og hotellskilt er en del av denne opplevelsen.

Digitalt hotellskilt

Uansett om du ønsker et rustikt gravert messingskilt, et fengende lysskilt eller et moderne digitalt hotellskilt kan vi hjelpe deg. Vi har blant annet vært med på utviklingen av Scandics Moby-projekt og deres nye oppføringer i Stockholm city, Scandic Haymarket og Scandic Continental. Andre hotellkunder vi er utrolig stolte av å ha som referanser er The WineryHotel i Solna, Miss Clara by Nobis, HTL og deres to lokasjoner.

Tilpasset hotellskilt – Vi utvikler konseptet for deg

Hotellskilting handler om å utvikle et tilpasset hotellskilt, med det konseptet og uttrykket som passer best for akkurat deres hotell. Et tilpasset hotellskilt skal gå hånd i hånd med hotellets design. Det skal være så pent og stilrent at det oppfattes som en del av interiøret, samtidig som det gjør at gjesten føler en trygghet på hotellet. Vi kan hotellskilt!

Tilpasset hotellskilt for hotellobbyer | Holmquistsign

Kontakt
close slider