Uansett hvordan du vil utforme kontorlandskapet ditt eller andre interiører, har Holmquistsign verktøyene som kreves for å skape den optimale løsningen for innendørs skilt. Vi har lang erfaring med å sette opp et pent, allsidig skiltsystem, som effektivt formidler budskapet til omgivelsene.

Innendørs skilt for firma

Om du ønsker å forvandle kontormiljøer eller lignende er det lurt å begynne med å se over skiltingen innendørs. Kategorien innendørs kontorskilt dekker et stort antall produkter, inkludert henvisningsskilt, romskilt, toalettskilt, dekaler, folie, lysskilt og kunst.

Et kontorlandskap ser ekstra profesjonelt ut med materialer som gir en følelse av eksklusivitet, som messingskilt, eller unike skiltsystemer som utstråler idérikdom.

Hvorfor er innendørs skilt en god investering?

  • Innendørs skilt gjør kontormiljøer enklere å identifisere og navigere seg gjennom, og er med på å skape en bedre kundeopplevelse.
  • Grafiske uttrykk kan påvirke produktiviteten positivt ved å skape et mer moderne og livlig arbeidsmiljø. Det stimulerer på sin side kreativ tenkning i kontorlandskapet, og er en enkel måte å fremheve bedriftens verdier og kultur på.

Innendørs skilt og en bedrifts markedsprofilering skaper en rød tråd på kontoret, og får dermed ulike arbeidsområder og avdelinger til å henge sammen.

På Holmquistsign snakker vi ofte om wayfinding i sammenheng med henvisningsskilt når det gjelder innendørs skilt, men disse skiltene kan varieres i det uendelige. Innendørs skilt kommer dermed i forskjellige størrelser og former, men skal være tydelige og synes på riktig måte. De skal skille seg ut for å fange oppmerksomheten, men samtidig være fine og gå hånd i hånd med øvrig innredning. Vi arbeider tett med innredningsarkitekter for å treffe helt riktig.

Tilpass innendørs skilt med ulike materialer

Det er mange måter å tilpasse et innendørs skilt på, så det passer perfekt til bedriftens behov. Vanlige materialer som brukes til innendørs skilt for firma er glass, aluminium, messing, kobber, rustfritt stål og tre. Vi tilbyr også en rekke ulike muligheter innenfor digitalt trykk og foliedekorasjoner, som er vanlig å sette på glassdører og vinduer.

Med verkstedets nyeste printer kan vi trykke opp store bilder med kunst, som har blitt mer populært de siste årene fordi det liver opp og skaper en varmere følelse. Det er alltid morsommere å jobbe i et arbeidsmiljø som utstråler kreativitet, liv og produktivitet.

Vil du bestille eller kjøpe innendørs kontorskilt, butikkskilt eller andre typer skilt i Oslo? Har du spørsmål om pris for innendørs skilt? Er du interessert i aluminiumsskilt? Ikke nøl med å kontakte oss.

Vi har også rettighetene til InfoNorm, skiltsystemet vårt som brukes av store bedrifter rundt omkring i verden.

INOMHUSSKYLTAR

Kontakt
close slider