Kontorskilt finnes i alle tenkelige størrelser og farger, og kan selvfølgelig tilpasses lokalenes øvrige innredning og design. Man kan ha kontorskilt med lys, eller en mer diskré løsning. På et kontor er det viktig å holde orden, ellers er det ikke mye som fungerer. Hvem og hva man finner hvor er vesentlig informasjon både for medarbeidere og besøkende. Vanlige kontorskilt er henvisningsskilt, personalskilt, rømningsplaner, brosjyrestativ, foliering på glasspartier og store print – for å pryde veggene med kunst eller visdomsord som går hånd i hånd med bedriftens verdier og arbeidsmetoder.

Kontorskilt med lys

Kontorskilt kan som sagt varieres i det uendelige, fra bronseplate til akryl- og aluminiumsskilt. Valg av materialer, farger og størrelser er derfor helt opp til kunden. For å skille seg ut og tiltrekke seg de besøkendes oppmerksomhet kan et modigere valg av farger, størrelser eller kontorskilt med lys være et godt alternativ.

Kontorskilt utendørs og innendørs

Kontorskilt utendørs bør være godt synlig både når det er lyst og mørkt. Til konferanselokaler kan det være morsomt å innrede med bilder for å gi rommet mer liv. I resten av kontorlokalene anbefaler vi skilt til samtlige dører, resepsjonen og ute i en eventuell heisgang. Vil man gjøre møterommene mer private er det mulig å foliere glasspartier for å redusere innsynet.Kontorskilt kan gjøres akkurat så personlige og livlige som bedriften selv velger. Med vår lange erfaring og kunnskap om skilt og dekor samt kontorskilt utendørs og innendørs kan vi, sammen med kunden, finne en god skiltløsning. Vi kan også raskt finne frem noen prøver for å vise ulike muligheter. I tillegg kan vi prosjektere og bestille ønsket materiale til lageret for å sikre raske leveranser og montering hvis kontorskiltene må fornyes eller byttes ut.

Kontorsskyltar

Kontakt
close slider