Lasergravering er en teknikk som passer for å merke og gravere inn alle typer informasjon på de fleste materialer: metall, plast eller organisk materiale. Lasergravering innebærer en veldig rask og holdbar merking av kundens eget materiale. Ser du etter lasergravering i Oslo? Da kan vi hjelpe deg.

Hvis du trenger attraktive graverte skilt er lasergravering et godt valg. Lasergraverte skilt ser klassiske og pene ut, og produseres samtidig til overkommelige priser. Lasergraverte skilt er først og fremst til innendørs bruk, leveres i forskjellige farger og det finnes veldig mange valgmuligheter når det kommer til stil og utseende. Enten du trenger dekorative graverte messingskilt, praktiske skilt til et rom, eller flere hundre, er lasergraverte skilt et veldig godt alternativ.

Lasergravering i tre til Wayfinding

Bokstaver kan graveres uthevet eller frest inn i materialet du vil benytte. Uthevede hvite bokstaver mot en bakgrunn med mer farge er et populært valg, så vel som gravering som er frest inn og fylt med svart farge mot en metallisk bakgrunn.

Takket være rimelige priser brukes ofte lasergraverte skilt når man trenger et stort skiltsystem, for å lage wayfinding til store kontorkomplekser eller lignende. Det gjelder for eksempel henvisningsskilt på alt fra konferanserom til toaletter.

Uansett om det gjelder et større skiltsystem eller ett eneste skilt med lasergravering i tre så hjelper vi deg fra begynnelse til slutt, og sørger for at du får nøyaktig det skiltet du er ute etter.

Lasergraverte skilt, for eksempel lasergravering i tre, er det perfekte valget for innvendig skilting. Det er rimelig og funksjonelt, og skiltene er raske og enkle å montere.

Lasergravering på glass og akrylskilt

Her hos Holmquistsign har vi en YAG-diodelaser, som fungerer utmerket for merking av materialer som stålskilt og aluminiumsskilt. I YAG-laseren kan man også lage grafikk ved å lasergravere fotografier i gråskala. Det kan brukes til minnesmerker og på gravskilt. Med YAG-laseren kan man i tillegg få frem farger i metall og ulike nyanser.

Vi har også CO2-lasere hos Holmquistsign. I disse maskinene kan man lage glass- og treskilt. I tillegg kan vi utføre lasergravering på glass, samt skjære og lasergravere i akryl for logoskilt. Akrylskilt er et populært valg i denne sammenhengen.

Det er også mulig å gravere i sten. En CO2-laser er en rask maskin når det gjelder å lage enkle merkeskilt i plastlaminat, f.eks. skilt med serienummer eller for el-merking på maskinskap.
Er du interessert i å kjøpe lasergraverte skilt? Da kan Holmquistsign hjelpe deg – kontakt oss her.

Lasergraverte skilt for hoteller laget av Holmquistsign

Kontakt
close slider