Lysskilt er mer populært enn noen gang. Bedrifter og organisasjoner fortsetter å velge lysskilt for å annonsere, informere og synes på en måte som skiller seg ut. Stadig flere bruker også lysskilt for interiør. En av de store fordelene med LED-skilt er at de kan brukes utendørs, og bidrar med informasjon uansett tid på døgnet. Det er en klar fordel med lysskilt: De fungerer veldig godt i alle omgivelser, og kan for eksempel også ses i direkte motlys.

Lysskilt har lenge blitt brukt av ulike bedrifter innenfor en rekke bransjer for å tiltrekke seg kunder og vise frem varemerket sitt. Du kan tilby de beste tjenestene i verden, men hvis du ikke vet hvordan man annonserer effektivt kommer du uunngåelig til å bli hengende etter konkurrentene. Et pent og klart lysskilt i Oslo kommer til å forsterke og synliggjøre varemerket.

Lysskilt med LED-belysning er en av de enkleste måtene å vise hvor man holder til, og sende ut sitt budskap. Lysskilt som fasadeskilt har dessuten vist seg å øke butikkers synlighet med 900 % – hvilken bedrift sier nei til det?

Vår egen fabrikk av lysskilt i Sverige

Våre skilt, som er konstruert og produsert på vår fabrikk i Norsborg, er laget med det absolutt beste håndverket. Enten du ser for deg et aluminiumsskilt eller akrylskilt bruker vi kun komponenter og materialer som er det beste tilgjengelige på markedet.

Våre monteringseksperter tar seg av montering av skiltene dine, og de har lang erfaring med montering av lysskilt. Lysskilt gjør at bedrifter eller organisasjoner alltid synes – og Holmquistsign kan hjelpe dere å lage kreative strategier for å maksimere synligheten for akkurat deres lysskilt.

Gjennom enkel og pen design kan vi lage en kostnadseffektiv løsning for lysskilt. Vi lager samtidig en allsidig skiltløsning.

La oss hjelpe dere med lysskilt

Holmquistsign produserer lysskilt med frittstående bokstaver, og lysbokser i små og store størrelser – og vi lytter selvfølgelig til idéer som kunden har. La oss hjelpe dere å synes på best mulig måte! Har du spørsmål om priser på lysskilt – ikke nøl med å kontakte oss.

Attraktive lysskilt for interiør

Lysskilt er veldig vanlig til fasadeskilt, butikker og kjøpesentre, men stadig oftere bruker man også lysskilt for interiør. Lysstyrken kan varieres – slik som fargene – og man kan i tillegg få varmt eller kaldt lys.

Nacka Forum lysskilt av Holmquistsign

Kontakt
close slider