Utvalget av materialer er svært stort når det gjelder å skilt produksjon og kan varieres i uendelig. Følgende er materialer vi bruker daglig:

Metaller

Messing – et klassisk materiale som har en viss retro følelse over den. Disse er litt mer eksklusive tegn som kan oksyderes, børstes, maltes eller poleres.

Aluminium – et veldig lett materiale som kan fås i mange forskjellige typer strukturer. Aluminium er også resirkulerbar og dermed meget miljøvennlig.

Kobber – et klassisk og slitesterkt materiale som viser at du har tatt litt med signaturen. Kan ha en mer archaic eller trim, men må passe på og opprettholdes.

Bronse – dette er også et klassisk materiale som også er veldig slitesterkt og holdbart. Er noe mer eksklusivt og indikerer at tegnet vil være der i lang tid framover.

Stål – kan brukes til større konstruksjoner og også som tegn, men må da behandles.

Rustfritt stål –  et meget slitesterkt materiale som er slitesterkt og tåler tøffere miljøer.

Annet materiale

MDF – et materiale som er vanlig innendørs og som passer for både enklere og mer avanserte tegn. Kan males i forskjellige farger, freset og gravert.

Foam – fungerer bra hvis du er ute etter en midlertidig og billigere løsning, et veldig lett materiale.

Pleksi –  bærekraftig og eksklusiv, har mange bruksområder og kan males, bøyes, lyses og skrives ut.

Laminatet – brukes primært til navneskilt.

Tre – finnes i mange forskjellige varianter, men vi anbefaler miljøsertifiserte skoger. Kan males, vokser, oljeres og skrives ut.

Glass –  er bærekraftig og miljøvennlig og har mange forskjellige bruksområder. Kan lasergravert, trykt, malt og laminert.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.