Messing er et like klassisk som populært materiale som du kan lese mer om her. Metallet er ettertraktet for sitt gullaktige utseende, og har de siste årene blitt vanligere interiørsammenheng. Messingskilt kan lages i mange former og størrelser, og det vanligste (og peneste) er å inkludere gravering på messingskilt.

Et klassisk messingskilt er blankpolert, og pusses etter behov når det er ferdig montert. I England setter man sin ære i å ha et nypusset messingskilt. Vi kan produsere messingskilt i de fleste former og størrelser. Messing graveres gjerne med svart farge, som gir en veldig fin kontrast til metallet. Vi kan også oksidere messingen, noe som gjør at den ser litt mer slitt ut.

Enten man er ute etter glansen som finnes i et blankpolert messingskilt eller en eldre finish som portretteres av en oksidert overflate, symboliserer graverte messingskilt fra Holmquistsign tydelighet, integritet og kvalitet.

Messingskilt for dør, fasadeskilt og logoskilt

Hvis du leter etter et alternativ til bronseplate og aluminiumsskilt, kan et messingskilt være det perfekte valget. Det finnes som nevnt en rekke ulike alternativer for messingskilt, inkludert børstet, polert og oksidert messing. Vi kan også legge på et beskyttende belegg for å redusere vedlikeholdsbehovet og gi messingskiltene en langvarig beskyttelse. Vanlige bruksområder for graverte messingskilt er fasadeskilt, logoskilt, messingskilt for dør og navneskilt.

Våre ansatte er proffe på å produsere messingskilt som gjenspeiler det kunden ønsker at deres kontor, hotell, butikk eller lignende skal utstråle. Vi på Holmquistsign hjelper kunden med å lage et skiltsystem som gjenspeiler det bildet du vil sende til omgivelsene.

Graverte messingskilt i Stockholm

Vi produserer alle våre graverte skilt på vår fabrikk i Stockholm. Her begynner produksjonen på bestillingsavdelingen, hvor idéer utformes gjennom en dialog mellom kunden og produsenten. Deretter fortsetter skiltets reise ute på verkstedet. Det siste steget er montering, som vi også tar oss av.

Til tross for at dette er et tyngre og mer eksklusivt materiale, er det ikke vanskeligere å montere messingskilt. Våre monteringseksperter tar seg av installasjonen i henhold til dine ønsker, og sørger for at skiltet smelter inn i omgivelsene – men ikke uten tydelig å markere sitt særpreg.

TAK messingskilt laget av Holmquistsign

Kontakt
close slider