Bergens Hotel Norge åpnet for første gang i 1885. Siden den gang har de blitt ikoniske, og et av Bergens mest kjente hoteller. Det ligger midt i byen, og gjester og besøkende er i nærheten av alt Bergen kan tilby.

Den 29 juni 2018 var det en nyåpning av hotellet etter en totalrenovering. Hotel Norge, som er en del av Scandic, er nå en moderne og levende møteplass hvor innbyggere og internasjonale gjester i Bergen kan møtes på et helt unikt sted.

Før nyåpningen fikk Holmquistsign i oppdrag å lage hotellets nye skilt: messingskilt. Bildene ble tatt på et tidspunkt da hotellet ikke var ferdig (og med mobilkamera) – men gir fortsatt et inntrykk av stedet.

Messingskilt

Hotel Norge kommer til å ha 415 nye og elegante hotellrom med nordisk design, og vinduer som strekker seg fra gulv til tak. På hotellet er det 14 juniorsuiter, 2 mastersuiter og 1 presidentsuite som er 60 kvm stor. Alle suiter har terrasse og en fantastisk utsikt over Bergen.

Hotell Norge fortsetter å holde høy kvalitet og standard etter nyrenoveringen, og tilbyr gjestene moderne og vakker design. På hotellet er det også tre etasjer med barer og restauranter.

Holmquistsigns skilt er laget av messing, og levert enten som hele skilt eller utskårede bokstaver.