Sveriges største kunst- og designmuseum er åpent igjen etter en omfattende renovering på fem og et halvt år. I oktober 2018 åpnet Nationalmuseum dørene for besøkende igjen – og har etter nyåpningen slått sin tidligere besøksrekord.

Nationalmuseum, som ligger i en helt fantastisk bygning på Skeppsholmen i Stockholm, er en offentlig instans som har som formål å fremme kunsten. Til museets samlinger hører blant annet: kunsthåndverk, design, tegninger, malerier i alle størrelser og portrettfotografier. Her er det også cirka 700 000 gjenstander fra 1500-tallet og frem til i dag som den besøkende kan beskue i utrolig vakre lokaler.

Graverte skilt

I museet er det også skilt fra Holmquistsign som går hånd i hånd med interiøret, designen og fargene bygningen har. Vi ble mildt sagt veldig fornøyde med sluttresultatet, som består av informasjonsmaster, foliering, informasjonsskilt, frittstående 3D-tekst, søyler med informasjonsskilt i glasshyller, graverte og fargefylte skilt og digitalt innkapslede skilt.

Det er en blanding av henvisningsskilt, heisskilt, graverte skilt, logoskilt, messingskilt, treskilt som alle smelter godt inn i Nationalmuseums fantastiske omgivelser.